Overslaan en naar de inhoud gaan

15 jaar X2O - Feestkorting tot 50%

X²O wordt 15 jaar en dat willen we graag met jou vieren. We hebben heel wat in petto tijdens deze feestmaand! Volg ons en laat je verwennen door straffe kortingen, een grote wedstrijd en talloze tips en inspiratie.

Maak vanaf 8 juni kans op een renovatiecheque ter waarde van 3.000 euro! Neem deel aan onze wedstrijd voor 30 juni en schenk jezelf een nieuwe badkamer! Een badkamer waar je misschien niet van durft te dromen 

Tot 300 euro korting op Deceuninck ramen en deuren

Op zoek naar ramen en deuren? Bij Deceuninck krijgt u nu tot €300 euro korting! Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2020 op Zendow#neo Premium ramen en deuren in kleur.

Bij aankoop van min. 10 ramen en/of deuren, krijgt u een cashback van € 300. Bij 5 tot 9 ramen en deuren krijgt u €150 euro korting. De korting is geldig op ramen & deuren uit de Zendow#neo Premium reeks in kleur.

Wilms lenteactie - €150 cashback op zonwering

Koop je in het voorjaar van 2020 nieuwe zonwering van Wilms? Dan krijg je van ons een cashback van 150 euro. Contacteer je plaatselijke verdeler voor meer info of om een bestelling te plaatsen.

Heb je al een bestelling geplaatst? Vul dan hieronder het formulier in. Als je aanvraag goedgekeurd wordt, ontvang je van ons het bedrag van de de cashback op je rekening.

Van Calster - Welkom terug actie - Krijg nu de BTW gratis!

Tijd om je badkamer op te frissen?  Of houd je nu al rekening met je ‘oude dag’? Kies voor een renovatie met Van Calster en blijf langer in je thuisomgeving wonen. Waarop nog wachten! 

We zien dat sommige klanten door corona nog moeilijk in onze toonzaal geraken. Om ook hen de kans te geven om te profiteren van onze btw-actie, verlengen we deze tot eind juni.  Plan een afspraak en we ontvangen je graag veilig in één van onze ruime toonzalen. We namen alvast de nodige maatregelen.

Gratis BBQ van Boretti t.w.v. € 749 bij aankoop van een nieuwe keuken bij Keukens De Abdij

Krijg een Boretti BBQ t.w.v. €749 cadeau bij aankoop van een nieuwe keuken bij Keukens De Abdij. Maak alvast een afspraak of kom gewoon eens langs in één van onze toonzalen.... Ook zondag zijn alle toonzalen doorlopend open van 10u tot 18u.

Belisol - Bestel ramen of deuren en krijg het glas aan 1 euro

Het is zover, de showrooms van Belisol openen opnieuw de deuren en hun adviseurs staan weer voor je klaar! En dat uiteraard in alle veiligheid. Om de gezondheid van de Belisol medewerkers en die van jou als klant te waarborgen, gelden de nodige voorzorgsmaatregelen. Maar er is meer.

Geniet nu van de Renson Summerproof actie

Bij aankoop van 3 windvaste zonwerende Renson screens, kun je tot € 380 besparen * 

Remeha Warmtecheque tot €350 korting

Een nieuw verwarmingstoestel? Geniet nu van onze warmtecheque tot € 350 korting

Registreer je gratis en profiteer doorlopend van voordelen bij diverse (bouw)bedrijven.

Registreer je op BuildForLife

Maak je account aan om de nieuwste voordelen te ontdekken.

Registreren

Al geregistreerd op Buildforlife?

Log in om de nieuwste voordelen te ontdekken.

Inloggen

Bespaar met je persoonlijke code

De Build For Life Card is goud waard!
Vul je code in en ontdek alle voordelen.

Voordelen en tips op maat van jouw woonproject

  1. Bezorg ons informatie over jouw project
  2. Jij krijgt voordelen op maat van je woonproject
  3. We houden je op de hoogte van voordelen en acties in de bouwsector
Luminnus NV
Easykit Slimme Zelfbouw